Saturday, 19 January 2013

Wajah Baru :)

" Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang "

Assalamualaikum wbt
 
Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga edit blog bagi jadi lagi cantik dan kemas. Cantik ke? Okla kot berbanding dulu. :) So, sekarang ' Contengan Hati ' sudah berwajah baru. Komen la sikit.. Huhu. Mula-mulanya niat di hati nak guna tema pink dan cuba lari dari bayangan purple, my favourite color. Tapi walau cuba sekuat daya mana pun, aku rasa tak lengkap kalau tak ada warna purple kat blog nie. Maka, terhasillah kombinasi pink dan purple. Pun ok what ? ^___^

Sebenarnya, ada banyak benda yang nak update. Tapi disebabkan aku sudah berpindah masuk ke hostel nie, jadi aku menghadapi sedikit masalah dengan internet. Line wifi yang ada pun teramatlah slow. Jadi, tak dapatlah nak update selalu lagi.. Tapi, tetap bersyukur, walaupun jarang update sekarang nie, masih ada yang sudi follow blog yang naif ini. Alhamdulillah...

Follower pun dah sampai 123. Cantik kan nombor? Walaupun baru sebulan berblogging. Kira peningkatan yang agak bagus jugak la kan. Hehe. Nanti aku nak buat blog review lah bagi follower aku yang bertuah tue. Tapi, sekarang minta maaf sebab masih belum berkesempatan. Harap-harap tuan blogger yang bertuah itu dapat menanti dengan penuh sabar. Hehee.. :)

Jumpa lagi <3

● Terima Kasih. Tekan Like atau Komen Kalau Sudi ● ;)

6 comments:

Lissa LaLissa said...

cantik~ ^^

Dia Lavenda said...

@Lissa LaLissa
terima kasih :)

^^eKaTiKaH^^ said...

simple but nice. suka pink erk? hihi.. :D

nadia said...

Cantik sgt ! Nadia pun jeles tgk... hehe

Dia Lavenda said...

@^^eKaTiKaH^^
pink? hihi. tak minat pun. hanya kebetulan.. ;)

Dia Lavenda said...

@nadia
jangan jeles. Blog nadia lagi cantik.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...