Monday, 31 December 2012

Selamat Datang 2013 !

" Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang "

Assalamualaikum wbt

Lagi beberapa jam sahaja lagi, Insya Allah kita akan melangkah ke gerbang 2013. Macam mana dengan azam yang lepas tue. Dah tercapai ke belum ? Dan apa pula azam tahun baru nie ? Masih sama ke ? Kalau masih sama, ubah-ubah la yobb.. Tahun baru kan, azam pun mesti la baru !! Even lembu pun klau boleh letak azam mesti dorang nak pilih makanan baru pulak. Chicken chop ke, sizzling ke.. Ahaks. Yela kan makan rumput hari-hari jemu jugak dorang tue. Korang ingat tak jemu ke ? Cuma nasib tak boleh cakap je. Kalau boleh cakap, alahai yobb.. Konfem pengsan tak sudah kita semua nie.. 
Dah.. Dah.. Tak nak merapu lagi. Aku dah besar ! Acecehh.. Kononnya la kan. Padahal tak matang langsung. Pheww.. Mungkin jadi matang boleh jadi azam tahun baru aku untuk tahun 2013 nie kot ? ^_-

Sebelum terlupa, aku insan biasa ingin mengucapkan kepada awak-awak semua yang luar biasa, bahawasanya diri ini dengan tulus ikhlas lahir daripada hati kecil ini mengucapkan Selamat Bercuti ! Erkk.. Boooo untuk diri sendiri. Sebab esok aku dah start kuliah untuk semester baru ini.. Wuwuwu


Tahun 2012 bakal gugur kuning kelayuan, dan akan diganti dengan Tahun 2013 yang bakal tumbuh segar menghijau.
Semoga hari-hari yang kita lalui di tahun baru ini lebih baik daripada hari-hari sebelumnya.
Insya ALLAH.

" HAPPY NEW YEAR, MALAYSIANS !!! "




● Terima Kasih. Tekan Like atau Komen Kalau Sudi ● ;)

6 comments:

Mysara Ab Rahman said...

thun abru msti ada azam baru kn..
nway, follow here..:)

Ayuni said...

Happy new year!

Lala Lavenda said...

@Mysara Ab Rahman
yup2. tapi jgn pasang azam je, kena buatlah skali.. hehe

Lala Lavenda said...

@Ayuni
happy new year too :)

QasehnyaRania said...

salam kenal dan selamat tahun baru:)

follow sini dari segmen blogwalking, follow dan follow back :)

http://lobaksusue.blogspot.com/

j.e.h.a.n. said...

selamat tahun baru

Jemput Lala Lavenda join Segmen Tahun Baru sama-sama UP kan follower lagi..jom!!
http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...