Monday, 24 December 2012

BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN TAMBAH FOLLOWER !

" Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang " 

   Assalamualaikum wbt 

Tadi tengah blogwalking nak cari blogger dari IPG. Kemudian, terjumpa satu blog yang comel nie. Student IPG juga rupanya. Selamat berkenalan Cikgu! :)


Cikgu nie ada buat satu segmen " Blogger Baharu 2013 ".
Sesuai sangat la untuk aku yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog nie. Hehe.
Kepada korang yang masih kurang follower tue meh la reramai klik banner di atas. Mana tau berduyun-duyun pengunjung ke blog korang lepas nie kan.  Moh la kiter :D

● Terima Kasih. Tekan Like atau Komen Kalau Sudi ● ;)

17 comments:

ainipin said...

done follow awk :)

Green Amila said...

done follow

Cik Aied said...

done following u..
jom singgah sini..
http://bola-bola-bulat.blogspot.com

Daddy Zuki said...

Salam. Saya pun join segmen ini sbb best sgt. Manalah tahu dpt ramai kwn nanti. Ini link saya:

http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

isam ismail said...

selamat bersegmen,, dari dunia yang sama singgah meluaskan legasi

Natasha said...

Sy dtg dan follow dr segmen yg sama. keepintouch' =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

Athirah Aziz said...

hi.. dari segmen yang sama.. follow mine too~! http://nrthrhbzz.blogspot.com/

Che Siti Maryam said...

salam singgh cni & follow awk blik :)..tnhz sudi follow...

Nasuha said...

Salam perkenalan. Saya dari yang segmen sma. Keep in touch :)

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

tengs dtg blog miko..dtg lg taw..ha..btw miko dh follow blog awk..:)

http://www.rainbowmarshwallow.my/2012/12/baju-pengantin-muslimah-oh-allahgojes-ok.html

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

tengs dtg blog miko..dtg lg taw..ha..btw miko dh follow blog awk..:)

http://www.rainbowmarshwallow.my/2012/12/baju-pengantin-muslimah-oh-allahgojes-ok.html

ahsfantasy Ryu said...

Assalamualaikum..
Erk, cikgu yang belum diiktiraf lagi ni. hehe salam kenal.. Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

ahsfantasy Ryu said...

Assalamualaikum..
Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

JIBA SUHA said...

salam dri segmen yg sama . DONE FOLLOW YOU , FOLLOW ME BACK :)

Rabia said...

Salam dari segmen sama..done follow u..follow me back :) ..salam perkenalan.

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yg sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

Dunia Wilma said...

Hi Lavenda...Maaf Wilma lambat balas kunjungan dan follow Lavenda ^_^ Wilma datang dari segmen yang sama dan dah jadi follower # 124 Lavenda ya ^_^ Selamat berkenalan...

http://www.duniawilma.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-i-segmen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...