Friday, 1 February 2013

Segmen Pantas AisyahHumaira :)

" Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang "

Assalamualaikum wbt

Malam nie rasa bosan. Sebab tak tahu nak buat apa. Selalunya setiap malam ada je aktiviti yang nak buat. Tapi malam nie sunyi betul. Hostel pun rasa suram je. Sesuram hati ini.. eh? eh?
Malam nie saja blogwalking nak tambah kenalan dan luaskan pandangan serta fikiran yang sempit nie. Kononnya la kan.. 

Nak dijadikan cerita, tiba-tiba... Wah, macam suspen je. Padahal.. Tak ada pun sangat. Cuma nak cakap tadi tersinggah di satu blog yang comel ini. Nak tahu tak? Nak tahu? Blog ini lah.. Cer klik tengok. Comel kan?

Dan lepas TERklik, aku pun TERjoin sekali segmen yang blogger nie buat. Harap-harap lepas TERsiapnya entry nie, ada la sikit TERtuah untuk aku agar TERpilih untuk dapat hadiah daripada blogger yang comel itu. Puji bukan sebab nak bodek, tapi kenyataan. Ahakss..
Klik Banner di atas :)

Okla, jom kita join Segmen Pantas AisyahHumaira. Syaratnya pun mudah je, hadiah pun best jugak. Jom.. Lebarkan sayap kenalan kita.

Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5
Mangsa Tag :
Awak..
Awak...
Awak....
dan 
Awak yang sedang membaca :D

P/S : kepada blogger Niera, selamat berkenalan diucapkan... :)


● Terima Kasih. Tekan Like atau Komen Kalau Sudi ● ;)

28 comments:

Nur Hidayah said...

follow back~

thanks :)

✿A I N A A✿ said...

done follow u dear... All the best btw.. =)

Paly said...

jenguk dr segmen yg same... all da best ^_^

http://www.paly.my/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Paly said...

jenguk dr segmen yg same... all da best ^_^

http://www.paly.my/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Miss Light of Happiness said...

Assalamualaikum ....

Salam Mahabbah wa Rahmah ... ^^

Datang singgah BW dari segmen sama ...

Miss pon jOined ... dOne follow ur site too ! ^^


http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html


IlalliQa' ... ^^

Hana Jalil said...

Datang dari segmen yang sama. :) gud luck ^_^

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

jaakechik said...

selamat bersegmen ya...gud luck!

Amy Hana said...

Toing >.< follow sini dari http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Arita Atira said...

Salam Perkenalan.. Done Follow..Follow me back..Good Luck..Tq.. :-)Saje terjah dari segmen yang sama :http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

ct nyssa said...

done follow u..
dtg dr segmen yg sama ^__^

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Anis Syahirah said...

done follow!follow sini balik!

http://anisjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Mymy Mushie said...

Dari segmen yang sama , balas kunjungan awak :)


http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Mazelina Zaini said...

ehehiii :) singgah an follow dari segmen yang sama :)
do visit mine k ? muahhhxx :)

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

SENARAI PESERTA DAH ADA. AKAN UPDATE SEMASA KE SEMASA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

#Niera dah follow sini :)

Aisya Sensei said...

Salam dri IPG AFZAN,

Aisyah dtg dri segmen yg sama, wish u luck dear

#Aisyah follow sini ^^

ros_reeza said...

salam perkenalan Ros singgah sini dr segmen yg sama. jom singgah blog Ros kejap.

kasih umair said...

salam ukhwah dunia bloggg...

selamat bertinta..

allah yubarik ! ^_~

hazdnul shafina said...

salam.. singgah follow sni.. kunjung balas dr segmn sme..thanks sudi follow :D

Aten said...

done follow segmen sama..thanks follow aten :)

Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
blas kunjungan dr segmen yg sme
dh follow

sha_kira said...

follow u back :-)

dari segmen yg sama ;-)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! done BW n Follow here .
Do visit my blog too kayh :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz said...

Salam Ukhuwah,

BW n follow dr segmen yg sama :

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz said...

Salam Ukhuwah,

BW n follow dr segmen yg sama :

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Sabar said...

Hi,BW dari list Aisyah Humaira' and done follow. Do visit my blog too k, aniceday3.blogspot.com.

Mimie Najib said...

asslmkm..datang berknjungan dari segmen yang sama.. :)

nanakimie said...

singgah dari segmen sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

salam kenal dari nana,heeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...