Saturday, 23 June 2012

Hai !

" Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang "

Assalamualaikum wbt.

Okeh! Ini entri pertama aku. Sebelum ini dah pernah ada blog. Tetapi, disebabkan telah berlakunya sedikit masalah teknikal akibat kecuaian diri aku yang penuh dengan kekurangan ini dan kegatalan tangan aku untuk menekan sesuka hati bahagian design sedangkan diri langsung tak pandai nak mengedit semua benda-benda alah tersebut maka blog aku telah menjadi caca-merba lalu menyebabkan butang delete terpaksa ditekan tanpa kerelaan hati. Pheww. Abaikan ayat tunggang terbalik itu. Menyesal pun ada, sedih pun ada sebab follower dah ramai. Jadi, terpaksa bermula dari zero semula. Tak apa, from zero to hero. Pehh. Noktah! 

Semoga ketemu lagi... :)

● Terima Kasih. Tekan Like atau Komen Kalau Sudi ● ;)

4 comments:

luqman zakaria said...

hehe,,takpe..biaselah tuh...bende2 macam tuh bukan berlaku kat awk jer..neway..selamat berblogging lagi k..

Lala Lavenda said...

@luqman zakaria
terima kasih datang bertandang. ramainya follower blog awak. hihi..

Azzah said...

askum,sy pun datang follow..hepy blogging yer..

Lala Lavenda said...

@Azzah
terima kasih azzah. done following U back. nice blog.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...